Ghidul Serviciilor
Atelierele Ilbah
inapoi la firma 124 vizite
Poza Curs Coafor Stilist
Pret: 3.000 RON
Foto

Cursul este organizat de Atelierele ILBAH pentru cei pasionati cu adevarat de acest domeniu. Partenerul oficial al acestui curs este KEUNE Romania, iar produsele profesionale sunt puse la dispozitie GRATUIT pe parcursul intregii perioade. Mai mult de atat, cursantilor li se ofera sansa de a participa la evenimente mondene din sfera fashion, beauty sau TV, unde pot pune in aplicare tot ceea ce au invatat la curs. Este ocazia perfecta pentru cei interesati sa isi creeze un portofoliu personal, plin de culoare si diversitate. Acestea reprezinta doar o mica parte dintre beneficiile de care va puteti bucura doar daca alegeti cursul de Coafor Stilist Atelierele ILBAH.

Crezi ca ai tot ce iti trebuie pentru a deveni un hairstylist de succes? O mare parte din femei au mai multa incredere in stilist decat in oricine altcineva. Pe langa abilitatile practice (dexteritatea mainilor si a degetelor) si cunostintele solide in fashion si trend-uri, cea mai importanta calitate a unui hairstylist trebuie sa fie comunicarea interpersonala. Abilitatea de a intelege si de a transforma in realitate dorinta unui client este vitala in acest domeniu.

 

Pregatirea unui coafor stilist in adevaratul sens al cuvantului nu se sfarseste niciodata. Pentru a tine pasul cu moda si tot ceea ce este nou in domeniul styling-ului profesional, acesta trebuie sa se perfectioneze continuu participand la workshop-uri si seminarii pe tot parcusul carierei.

Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. Atelier after-work  2. Atelier matinal  *intreaba care sunt zilele de desfasurare,orele sau chiar data de incepere!

Alaturi de Atelierele ILBAH vei avea parte de cel mai bun start in cariera  ta de hairstylist. Cursul de Coafor Stilist este unul de calificare de nivel 3 (nivel maxim, superior celorlalte niveluri). Absolvind acest curs vei putea practica ocupatia de coafor stilist atat in tara, cat si in strainatate, cursul fiind acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. 

Putem considera acest domeniu al artei ca fiind unul dificil, insa satisfactiile sunt pe masura. Parul, la fel ca si pielea, are nevoie de o ingrijire speciala si personalizata, de un diagnostic corect si de un tratament profesional pentru a-si pastra forma si aspectul impecabil. Acest lucru se poate obtine numai cunoscand foarte bine caracteristicile fiecarui tip de par precum si regulile consacrate de proportionalitate si colorimetrie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.