Ghidul Serviciilor
Atelierele Ilbah
inapoi la firma 124 vizite
Poza Curs Contabilitate
Pret: 500 RON
Foto

Contabilitatea este stiinta si arta stapanirii afacerilor, care se ocupa cu “masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea persoanelor fizice si juridice”.

Contabilitatea trebuie sa asigure inregistrarea cronologica si sistematica, prelucrarea, publicarea si pastrarea informatiilor cu privire la pozitia financiara, performanta financiara si fluxurile de trezorerie, atat pentru cerintele interne ale acestora, cat si in relatiile cu investitorii prezenti si potentiali, creditorii financiari si comerciali, clientii, institutiile publice si alti utilizatori.

Contabilul este persoana care isi desfasoara activitatea in compartimentul financiar-contabil al oricarei unitati publice sau private si acopera partial sau in totalitate activitatile acestui compartiment.

Contabilul tine evidenta contabila a operatiilor financiare ale unei intreprinderi, in conformitate cu principiile generale ale contabilitatii; verifica calitatea si tipodimensiunile materiilor prime si materialelor, exactitatea documentelor si operatiilor contabile referitoare la incasari si varsaminte si a altor operatii financiare; intocmeste state financiare si evidente contabile pentru o perioada determinata de timp.

Cursul pentru ocupatia de Contabil isi propune sa te invete o meserie foarte cautata pe piata actuala a fortei de munca. Acest curs se adreseaza in principal celor care doresc sa practice profesia de contabil, dar si c

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.