Ghidul Serviciilor
Atelierele Ilbah
inapoi la firma 124 vizite
Poza Curs Decorator Floral
Pret: 1.500 RON
Foto

In cadrul cursului de decorator floral vei invata sa privesti un aranjament floral nu ca pe un obiect decorativ, ci ca pe o adevarata opera de arta. Folosind tehnicile potrivite si regulile estetice consacrate (culoare, textura, proportie)  decoratorul floral trebuie sa compuna de fapt povestea din spatele aranjamentului floral, fara de care parfumul si muzicalitatea acestuia nu ar avea sens. Florile sunt capabile sa transmita emotii si sentimente; ele nu se ofera niciodata la intamplare.

Vrei sa devii regizorul din spatele povestii florilor? Urmand cursul de Decorator Floral la Atelierele ILBAH vei putea deprinde toate cunostintele necesare realizarii aranjamentelor florale la nivel de arta. Trainerii dumneavoastra vor fi arh. Cristina Dumitrache sau Dna. Sanda Lazur, in functie de programul pentru care veti opta.

Arhitectul Cristina Dumitrache, va fi indrumatorul dumneavoastra in acest domeniu minunat si va avea grija sa transmita mai departe cu drag secretele si tehnicile deprinse in cei peste 7 ani de experienta in cadrul atelierului propriu pe care il detine: Petals Atelier Floral.

Despre stimatul Lector universitar Sanda Lazur sunt prea multe de spus si nimic de neglijat asa cum se intampla in cazul personalitatilor care isi dedica existenta activitatii pe care o desfasoara dintr-o imensa pasiune ajungand pana in punctul in care o transforma intr-un stil de viata. Dna. Sanda Lazur are o experienta de peste 30 de ani din domeniu.

De-a lungul cursului veti fi surprinsi cu invitati speciali, care au facut cariera in domeniul florilor. Dintre acestia putem aminti pe Lectorul univ. Dr. Sorina Petra, cu care veti face o incursiune chiar si prin serele moderne ale Facultatii de Horticultura din Bucuresti.

Absolvind cursul de decorator floral la Atelierele ILBAH, participantul va putea profesa meseria de decorator floral, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, recunoscuta atat in tara cat si in strainatate.

Ti-am pregatit mai multe tipuri de program din care sa poti alege:

1. Atelier after-work  2. Atelier matinal  3. Atelier de pranz 4. Atelier de weekend *intreaba care sunt zilele de desfasurare, orele sau chiar data de incepere!

Inconjoara-te de culoare nu numai pentru a decora spatiul in care traiesti, ci si pentru a-ti imbunatati starea de spirit, sanatatea, sau starea de bine pe care florile ti-o transmit. Inconjoara-te de natura, pentru ca fiecare dintre noi suntem precum o floare: unici, frumosi si plini de viata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.