Ghidul Serviciilor
Atelierele Ilbah
inapoi la firma 124 vizite
Poza Curs inspector resurse umane
Pret: 400 RON
Foto

 Inspectorul Resurse Umane si, implicit, departamentul de resurse umane din care face parte, are un rol vital in gestionarea celei mai valoroase resurse din cadrul unei companii: OMUL. Productivitatea si buna desfasurare a  activitatii firmei depind de calitatile si capacitatea resursei umane.

Astfel, rolul inspectorului de resurse umane devine unul foarte important. Recrutarea, angajarea, derularea si incetarea raporturilor de munca cu salariatii sunt doar o parte din atributiile acestuia. Inspectorul de resurse umane trebuie:  sa opereze documentele din departament, sa se informeze cu privire la modificarile legislative, sa evalueze situatia departamentului de resurse umane, sa gestioneze REVISAL (simulare proceduri de angajare, concediere si modificare contract de munca – ultimele prevederi Codul Muncii), si multe altele.

Acesta este motivul pentru care legislatia impune tuturor firmelor sau organizatiilor (cu personal angajat) sa apeleze la serviciile unui inspector de resurse umane.

Cursul este format dintr-o parte teoretica sustinuta de foarte multe aplicatii practice. Astfel, vei intelege aparatul si mecanismul de functionare al departamentului de resurse umane in relatia pe care acesta trebuie sa o aiba cu autoritatile publice.

Absolvind acest curs, participantul va  putea profesa ca inspector de resurse umane atat in tara cat si in stranatate. Diploma este recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari)

Inscrie-te la curs! Specialistii nostri te asteapta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.