Ghidul Serviciilor
Atelierele Ilbah
inapoi la firma 124 vizite
Poza Curs Specialist Decorator
Pret: 2.000 RON
Foto

Design Interior Avansati inseamna sursa de inspiratie, educatie si explorare a gustului propriu in materie de design interior. Continua cu anumite stagii de specializare ce va familiarizeaza cu cele mai importante aspecte referitoare la amenajarea unui spatiu interior structurat pe diferite programe de arhitectura: amenajari de case de diferite tipologii, amenajari de birouri, amenajari de spatii publice diverse (showroom-uri, restaurant etc.), prezentandu-va atat elementele tehnice pe care le implica procesul de planificare si organizare a spatiilor, cat si considerentele de ordin artistic, conceptual ce completeaza cunostintele unui specialist – decorator de interioare.

Fiecare cursant are parte de un program specializat si avansat de informatii specifice, transmise pe etape pentru o asimilare mai usoara, intr-un program ce are rolul de a obtine o experienta de stagiu specifica unui birou de arhitectura de interior. Cursantii au oportunitatea sa aplice ce au invatat la cursul de baza intr-un mod real unde cunostintele asimilate pot fi puse in practica si completate cu informatii noi specifice, experientei de lucru intr-un astfel de  mediu adaugandu-si la portofoliul personal proiecte noi, ce definesc specializari ce fac parte din frumoasa lume a designului de interior.

Pe tot parcursul celor 2 stagii  (5 luni) cursantii asistati de profesori specializati, realizeaza proiecte variate, amenajari diferite prin diverse metode grafice, machete, moode-boarduri, atat in plan bidimensional cat si in perspective tri-dimensionale. Fiecare proiect este abordat conform etapelor procesului de proiectare, pornind de la tema de proiectare, analizarea nevoilor, intelegerea si identificarea dorintelor clientilor, analiza si intelegerea spatiului ce urmeaza a fi amenajat, elaborarea atat al conceptului, cat si a primelor propuneri.

Se pune accent pe ideile transpuse mai apoi in concepte concrete gata sa fie implementate cu usurinta, se studiaza posibilitati si variante in conformitate cu tipologii diferite de client, se dezvolta moode-boarduri care sa justifice vizual concepele agreate, elaborate sub forma de colaje, obiecte sau instalatii urmand un studiu specializat prin machete de idei si implementarea unui dosar complet de prezentare. Se pune accent pe idei ce au ca finalitate implementarea lor prin imagini grafice sustinute, stimularea creativitatii cursantilor este principala grija pe care atat temele, cat si cursurile potenteaza acest lucru. Prezentarea ideilor, sustinerea proiectelor si organizarea eficienta a timpului, ofertarea elementelor ce fac parte integranta a oricarui proiect sunt cateva din atributele cu care fiecare cursant va pleca de la aceste stagii.

Trainer-ul acestui curs este Arh. Miruna Ardelean:

“Imi doresc sa ajung sa potentez latura creativa si artistica a fiecarui cursant care isi doreste mai mult decat ABC-ul in design-ul de interior pe care l-am parcurs ulterior sau il vom parcurge impreuna, sa continuam impreuna experienta care ne dezvolta ca oameni si ca profesionisti in domeniu. Este o calatorie in lumea designului de interior la un nivel avansat in care tehnicile si metodele de prezentare ale proiectelor sunt puse in valoare pas cu pas de-a lungul cursurilor. Sa fii practicant in designul de interior presupune o munca continua si dezvoltarea amanuntita in functie de specializarile pe care le alegi. Sa ai o diploma care sa-ti ateste veridicitatea, dar si recomandari din partea celor mai buni designeri si arhitecti de interior din tara, dar si din strainatate nu fac decat sa-ti certifice calitatile profesionale. Ce mai astepti? Vino sa descoperim impreuna universul complet al designului de interior pe pasi si etape in cele doua module de Stagiu special gandite pentru specialistul din tine”.  Arh. Miruna Ardelean

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.