Ghidul Serviciilor
Atelierele Ilbah
inapoi la firma 124 vizite
Poza Curs Unghii False
Pret: 700 RON
Foto

La curs Stilist Protezist de Unghii, cum este el numit oficial in legislatia din Romania, poti participa chiar daca nu ai o diploma in manichiura-pedichiura. Cursul se adreseaza celor care iubesc arta aplicarii si decorarii unghiilor false. Am spus arta? Da, aplicarea unghiilor false poate fi o opera de arta. La Atelierele ILBAH vei invata sa duci aceasta indeletnicire la urmatorul nivel.

Realizarea si aplicarea unghiilor false este o arta daca: sunt respectate regulile de proportionalitate, colorimetrie si teorie a culorilor, daca respecta un concept, daca design-ul are in spate o poveste si are puterea de a o scoate la suprafata. Sursele de inspiratie sunt nemarginite. Imaginatia este singura ta bariera.

Partenerii oficiali Atelierele ILBAH ai acestui curs sunt: Magnetic Nails. Cei care participa la cursul de Unghii False vor avea sansa sa lucreze cu produse profesionale de inalta calitate din gama de top Magnetic Nails. Toate aceste produse profesionale sunt puse la dispozitie GRATUIT cursantilor nostri, care au posibilitatea de a beneficia de reduceri de pana la 20% la toate produsele profesionale Magnetic Nails.

Poti alege sa fi un simplu tehnician de unghii sau poti alege sa fi un adevarat stilist de unghii participand la Cursul de Unghii False de la Atelierele ILBAH.

Absolvind acest curs vei obtine o diploma autorizata de Stilist Protezist Unghii cu care vei putea profesa atat in tara, cat si in strainatate. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pentru a deveni un stilist de unghii trebuie sa ai atat creativitate, cat si foarte multa rabdare. In atributiile acestuia intra: realizarea tratamentelor de baza pentru manichiura, aplicarea unghiilor false si extensiilor, decorarea unghiilor (lac colorat, pietre pretioase, glitter, etc), pictarea si imprimarea design-ului dorit pe unghii, operatiuni de reparare si tratament pentru unghiile sensibile, etc. De asemenea vei putea oferi consultanta cu privire la manichiura si ii vei putea recomanda clientului produsele pe care sa le foloseasca.

Inscrie-te acum la Cursul de Unghii False organizat de Atelierele ILBAH. Asiguram toate produsele si materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

Puteti opta sa participati la acest curs, alegand unul din urmatoare programe:

– I. Atelier matinal  

–II. Atelier after-work

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.