Ghidul Serviciilor
Borra Group - Transport Multimodal Si Expediere De Marfuri, Constanta
inapoi la firma 156 vizite
Poza Transport auto intern si international
Foto

CASA DE EXPEDITII

De-a lungul activitatii noastre am reusit sa dezvoltam o retea eficienta de parteneri calificati care si-au dovedit profesionalismul in nenumarate situatii dandu-ne posibilitatea de a oferi servicii de expeditii la cele mai inalte standarde. Pe teritoriul Romaniei suntem specializati in efectuarea de transporturi speciale, agabaritice, relocare utilaj foraj, transporturi ADR sau orice alt tip de marfa.

BORRA Group Forwarders va ofera:

In domeniul transportului rutier societatea noastra ofera solutii de transport cu mijloace perfect adaptate nevoilor clientilor cu camioane normale semiremorca prelata 20 t, camioane tip "jumbo" sau "mega", autovidanje, cisterne, basculante, in functie de specificul marfii transportate si cerintele beneficiarului.

Scopul nostru este de a oferi solutii logistice complete de aceea ne-am format o echipa de specialisti performanta, flexibila, aflata intr-o continua perfectionare si la dispozitia clientilor 24 h din 24h pentru ca noi intelegem ca eficienta inseamna servicii sigure, de cea mai buna calitate oferite cu promptitudine

 

PARC AUTO

Deoarece piata transporturilor auto este intr-o continua extindere, recent societatea noastra a inceput dezvoltarea unui parc auto propriu pe care speram sa il largim anual in functie de cerintele clientilor nostri.

Camioanele sunt echipate cu echipament de localizare computerizat astfel ca puteti fi la curent cu pozitia marfii dumneavoastra oricand.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.