Ghidul Serviciilor
Ecogreen Construct - Salubrizare, Vidanjare, Intretinere Spatii Verzi
inapoi la firma 204 vizite
Poza Desfundare canal
Foto

Tevile de scurgere se pot infunda din mai multe cauze inclusiv materii solide care se blocheaza pe interiorul acestora. In afara mirosului deosebit de neplacut si de eventualele refulari reziduale provocate , blocajele reprezinta si un pericol pentru sanatate si o sursa de poluare pentru sol si apele subterane . Va desfundam orice teava , scurgere sau canalizare ! Indiferent de cauza - resturi , deseuri , depuneri - cu tehnologia jeturilor de apa de inalta presiune vom indeparta si cele mai incapatanate opturari . Vom curata materiile scurse din cauza tevii infundate si o vom lasa curata si functionala !

Serviciul de desfundare canal presupune indepartarea resturilor reziduale

depuse pe aceste trasee utilizand echipamente adecvate pentru aceste procese cu care compania noastra este dotata.

In procesul de desfundare se folosesc furtune in functie de dimensiunea tubulaturii ce urmeaza a fi desfundata, folosind totodata capete de curatare care pot fi: 

- desfundare cu capete standard pentru infundari simple; - desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu radacini; - desfundare cu capete de curatare pentru canalizari cu grasimi; - desfundare cu capete de curatare pentru canalizari ce au nisip, pietris sau alte aluviuni ce trebuie curatate de pe tubulaturi.Serviciile de desfundare canal prestate de compnia noastra sunt: desfundare/curatare cu furtun de inalta presiune, interior-exterior, desfundari retele de canalizare, spalarea conductelor cu furtun de inalta presiune, decolmatarea caminelor manual si mecanizat, curatarea decantoarelor de grasimi si reziduuri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.