Ghidul Serviciilor
Special Garden Design, Targu Mures - Servicii Profesionale De Peisagistica
inapoi la firma 137 vizite
Poza Intretinere gradini
Foto

Ati terminat de amenajat gradina si curtea? Urmeaza lucrarile de intretinere gazon si intretinerea plantelor, iazului si tuturor elementelor din gradina. Firma noastra, Special Garden Design SRL va ofera servicii profesionale de intretinere gradini si spatii verzi cu ajutorul unui personal calificat, oferind atentie speciala gaonului, care are nevoie de ingrijire constanta pentru a ramane sanatos.

 

Intretinerea gazonului

Orice gazon trebuie constant intretinut, ingrijit pentru a nu se deteriora in timp. Gazonul trebuie tuns, udat, erbicidat, tratat impotriva daunatorilor precum ciuperci, insecte si alte boli. Toate acestea sunt foarte importante si trebuie efectuate cu cel mai mare grija, pa baza unui diagnostic pus dupa constatare de catre un inginer horticultor. lipsa tratamentului fitosanitar si tunsului de gazon in mod necorespunzator, dar si folosirea unui tratament necorespunzator pot duce la deteriorare partiala sau totala al gazonului, deci dedicati mare atentie lucrarilor de intretinere gazon.

Pe langa tunsul, udatul si tratamentul gazonului acesta mai are nevoie si de alte lucrari de intretinere gazon pentru mentinerea calitatii si puritatii acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.