Ghidul Serviciilor
Special Garden Design, Targu Mures - Servicii Profesionale De Peisagistica
inapoi la firma 137 vizite
Poza Rulouri gazon natural
Foto

Fie vorba de iarba insamantata sau creat prin montare gazon rulou, acesta are nevoie de aceasi cantitate de apa zilnica. Udatul acestuia se face uniform pentru o crestere uniforma. Solutia optima pentru irigare este instalarea unui sistem automat de irigatii. Pentru detalii intrati pe pagina sisteme de irigatii automate. Gazon rulou. Ce insamna? Cum arata?

Daca doriti sa aveti o peluza perfecta in cel mai scurt timp posibil, atunci aveti nevoie de gazon rulou. Exista foarte multe denumiri pentru aceste rulouri: iarba rulata, covor gazon, rulouri de iarba, iarba rulou, etc… Toate inseamna acelasi lucru: gazon decopertat si transportat in rulouri, precum si covorul, pentru a nu ocupa mult spatiu la transport.

Greutatea unui rulou de gazon poate varia intre 17-35 Kg / bucata in functie de umiditatea si grosimea solului cu care este decopertat. Bucatile de rulouri pentru gradini micisunt de 1m2: 40cm latime si 250 cm lungime.

In Romania exista mai multi furnizori de gazon rulou, dar si gama de produse variaza mult. in general preturile sunt intre 2.5 si 5 Euro / m2. Diferenta dintre aceste rulouri pot fi foarte mari: sol nisipos sau negru, combinatia de seminte din care este insamantata, grosimea solului cu care sunt decopertati, programul de insamantare, tratamentul fitosanitar, etc…

Firma noastra, Special Garden Design SRL va ofera servicii profesionale de gazonare prin gazon rulou de la pregatirea, nivelarea terenului pana la intretinerea gazonului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.