Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Balustrade
Foto

Anumite lucruri in viata se potrivesc in orice context, acesta este si cazul balustradelor din inox care pot fi adaptate cu usurinta la orice tip de interior sau exterior.

Mana curenta, montantii si garzile sau panourile pot fi realizate din teava, bara plina sau platbanda de inox, cu finisaj luciu sau satinat, in functie de spatiul in care este incorporata balustrada. De asemena, exista si varianta extrem de impresionanta a balustradelor din inox tip perete trafor, cu fixare in plafon si in podest.

Sistemele de sustinere a balustradelor din inox pot fi montantii cu prindere in podest, montantii cu prindere laterala, sau chiar montantii pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici. Pentru balustradele din inox tip perete trafor sistemul de fixare in plafon si in podest este construit special pentru fiecare lucrare in parte, pentru ca prinderea in diferite tipuri de materiale sa fie cea mai buna ca rezistenta, si in acelasi timp potrivita din punct de vedere estetic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.