Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 313 vizite
Poza Balustrade
Foto

Atunci cand interiorul unei cladiri are o tenta mai clasica, sau treptele scarii si podestele sunt realizate din lemn, balustradele de inox pot fi adaptate prin folosirea unei maini curente din lemn, cu tronsoane din lemn, sau placata / acoperita cu lemn baituit si lacuit conventional intr-o paleta larga de nuante specifice, ce pot fi adaptate perfect la lemnul deja existent in imediata apropiere a balustradei.

Lemnul poate fi inclus in balustradele confectionate din inox, nu doar prin folosirea lui la realizarea mainii curente, ci si prin insertii de lemn la nivelul garzilor sau panourilor din inox, sau in anumite cazuri lemnul poate fi aplicat pe motanti, pentru o placare partiala.

Sistemele de sustinere a balustradelor din inox cu lemn pot fi montantii cu prindere in podest, montantii cu prindere laterala, sau chiar montantii pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.