Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Balustrade
Foto

O combinatie intre doua materiale perfecte pentru realizarea unei balustrade este cea dintre inox si sticla. Acest tip de balustrade pot fi realizate cu sau fara mana curenta din inox cu finisaj luciu sau satinat.

Montantii, garzile, mana curenta, atunci cand aceasta exista, pot fi realizate din teava, bara plina sau platbanda din inox, cu finisaj luciu sau satinat, in functie de spatiul in care este incorporata balustrada. Panourile din sticla pot  fi securizate, laminate si sablate cu diferite modele. Sticla din care pot fi confectionate balustradele poate fi clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan.

Sistemele de fixare ale balustradelor din inox cu sticla pot fi de mai multe tipuri, de la profile tip menghina aparente sau ascunse confectionate din inox, la piese punctuale confectionate din inox sau sisteme de fixare in lateral construite din inox cu distantieri din inox, garnituri si bucse teflon, tija zincata si piese de capat ornamentale. De asemenea, o balustrada din inox cu sticla poate fi sustinuta si de diferite tipuri de montanti confectionati din inox cu prindere in podest, cu prindere laterala, sau chiar montanti pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.