Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Balustrade
Foto

Frumusetea balustradelor din otel sta in posibilitatea vopsirii lor aproape in orice nuanta posibila si alegerea texturii vopselei. Un model bine gandit de balustrada din otel, in combinatie cu vopseaua potrivita poate reprezenta un exemplu de durabilitate si spectaculozitate de design.

Mana curenta, montantii si garzile sau panourile pot fi realizate din teava, bara plina sau platbanda din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, in functie de spatiul in care este incorporata balustrada. De asemena, exista si varianta extrem de impresionanta a balustradelor din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica tip perete trafor, cu fixare in plafon si in podest. Un alt avantaj al otelului pentru balustrade este acela ca din tabla de otel, de diferite dimensiuni, se pot realiza modele exclusiviste si originale debitate cu jet de apa, astfel incat se pot crea balustrade unicat, care depasesc limita unui simplu element de protectie si se transforma intr-un un obiect de arta. Balustradele din otel pot fi confectionate si in diferite combinatii cu panouri din sticla securizata sau lemn masiv pentru mana curenta sau montanti. O varianta diferita a balustradelor de otel este cea incorporata intr-o scara cu doua vanguri laterale, in continuarea vangului exterior.

Sistemele de sustinere a balustradelor din otel pot fi montantii cu prindere in podest, montantii cu prindere laterala, sau chiar montantii pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici. Pentru balustradele din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, tip perete trafor, sistemul de fixare in plafon si in podest este construit special pentru fiecare lucrare in parte, pentru ca prinderea in diferite tipuri de materiale sa fie cea mai buna ca rezistenta si potrivita din punct de vedere estetic. Balustradele din otel tip panou, debitate cu jet de apa, pot avea si un sistem cu piese de prindere laterala confectionate din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.