Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Balustrade
Foto

Una dintre combinatiile cele mai frecvente in realizarea balustradelor este cea a sticlei cu lemnul de fag, stejar, brad sau frasin. Eleganta, originalitatea si transparenta caracterizeaza balustradele din sticla cu lemn.

Sticla poate fi securizata, laminata si sablata cu diferite modele. Sticla din care pot fi confectionate balustradele poate fi clara, transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. In ceea ce priveste lemnul, acesta este folosit in cele mai multe cazuri ca mana curenta pentru panourile de sticla, putand fi baituit si lacuit conventional in diferite nuante, pentru omogenizarea ideii de design interior sau exterior, in functie de locul unde este amplasata balustrada.

Sistemele de fixare ale balustradelor din sticla cu lemn pot fi de mai multe tipuri, de la profile tip menghina aparente sau ascunse confectionate din aluminiu vopsit sau eloxat, inox si otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, la piese punctuale confectionate din inox sau sisteme de fixare in lateral construite din inox cu distantieri din inox, garnituri si bucse teflon, tija zincata si piese de capat ornamentale. De asemenea, o balustrada din sticla cu lemn poate fi sustinuta si de diferite tipuri de montanti confectionati din inox sau otel: cu prindere in podest, cu prindere laterala, sau chiar montanti pitici, cu dimensiuni mult reduse fata de montantii clasici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.