Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 313 vizite
Poza Copertine
Foto

Copertinele din otel pot fi acoperite cu sticla securizata, sablata sau laminata;  clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. Alte variante de acoperire a copertinelor din inox sunt plexiglassul si policarbonatul celular sau compact, ambele materiale fiind extrem de rezistente impotriva conditiilor climatice. Aceste pot fi transparente, fumurii, dar si colorate in diferite nuante.

Sistemele de ancorare si stuctura copertinelor pot fi confectionate din otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, in functie de dimensiunile si locul de amplasare al copertinei.

Copertinele din otel pot avea structuri de rezistenta cu detalii ornamentale personalizate pentru obtinerea unei perspective unitare in ceea cepriveste exteriorul unei cladiri

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.