Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Porti si garduri
Foto

Datorita faptului ca autoturismele au devenit o necesitate a lumii actuale, este esential ca portile de acces pentru autovehicule sa fie cat mai practice, dar sa pastreze si o linie de design potrivita cu spatiul pe care il delimiteaza.

Portile auto pot fi confectionate din materiale precum otelul vopsit conventional/electrostatic sau inox cu finisaj luciu sau satinat. Acestea pot avea cadru de rigidizare, traverse orizontale simple sau tip „jaluzele” si/sau verticale, ornamente debitate cu jet de apa. Anumite modele pot fi placate ,pe partea interioara, cu policarbonat celular sau compact.

Sistemele de inchidere pot fi adaptate dorintelor clientilor. Portile de acces pentu autoturisme pot fi culisante, cu role de teflon si sine pentru ghidaj, porti auto cu culisare autoportanta, cu role de culisare cu sistem de fixare in beton (carucioare de culisare cu role) sau porti auto batante, cu sisteme balamale cu rulmenti de presiune si feronerie - otel vopsit conventional tip Ral sau Antica. Acestor variante de porti li se pot incorpora sisteme de automatizare, care includ, in functie de tipul portii alese, urmatoarele elemente: motoreductor, brate actionare, unitate de control cu receptor incorporat, fotocelule exterior protectie, lampa semnalizare, cremaliera pvc cu insertie metalica si telecomenzi. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.