Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Produse sticla
Foto

 

Aspecul practic trebuie sa fie predominant atunci cand avem in vederea amenajarea unei bai. De aceea, atunci cand spatiul din aceasta incapere este pretios si trebuie sa fie valorificat la maxim, cea mai buna alegere este o cabina de dus. Aceasta permite si iluminarea spatiului in care este montata, atunci cand sticla este clara transparenta, ocupand foarte putin din suprafata utila a baii.

Sticla din care pot fi confectionate cabinele de dus poate fi securizata, sablata sau laminata; clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan.

Inchiderea cabinelor de dus din sticla se face cu o usa fixata pe perete, cu balamale si sistem de garnituri pentru etansare. Fiecare usa are incluse balamale laterale cromate, buton tragator si garnituri siliconice. Exista si varianta sistemului de glisare a usii de sticla, pe role, in functie de dimensiunea cabinei de dus. Partea fixa a cabinelor de dus din sticla se monteza cu profile tip menghina confectionate din aluminiu eloxat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.