Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Produse sticla
Foto

Individualizarea spatiilor de birouri a devenit o necesitate a vremurilor in care traim. Partiliile pentru birouri inlocuiesc cu succes oricare alta varianta de perete care ar fi putut fi construita in interiorul unei cladiri. Acestea sunt mai subtiri, mai practice, mai usor de personalizat si au un aspect mult mai profesional decat variantele clasice. De asemenea, usurinta cu care se monteaza si se domonteaza fara a afecta structura de rezistenta a cladirii transforma partitiile din sticla in alegerea ideala pentru marile companii.

Sticla din care pot fi confectionate partitiile pentru birouri poate fi securizata, sablata sau laminata; clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan.

Partitiile confectionate din sticla pot avea sisteme de montare in perete de tip ascuns/ingropat in beton, pe un eventual toc sau cu profile continue, care de asemenea poate fi metalice, realizate din inox, otel vopsit conventional sau aluminiu vopsit/eloxat. De cele mai multe ori, partitiile pentru birouri includ si cel putin o usa aferenta, realizata din acealsi tip de sticla. Exista si varianta unor sisteme de partitionare mobile care incorporeaza sina de rulare, bandorui inferioare si superioare, butoni tragatori si bucsi de pardoseala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.