Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 313 vizite
Poza Produse sticla
Foto

Usile din sticla au fost si vor fi mereu in tendinte atunci cand vine vorba de designul unui interior cu stil, sau de designul unui exterior rafinat. In diferite variante translucide, opace sau semi-opace, usile de sticla se potrivesc in aproape orice tip de cladire, fie ea resedinta privata, cladire de birouri, sediu de companie sau institutie publica. O usa de sticla poate delimita camere, bai, bucatarii, terase, balcoane, birouri, sali de conferinte si nu numai.

Sticla din care pot fi confectionate usile poate fi securizata, sablata sau laminata; clara transparenta, ultra clara, fumurie sau colorata. De asemenea, in functie de preferinte, se poate realiza si aspectul de sticla „sparta” – tip lovitura de ciocan. Pentru anumite modele se pot include si insertii de lemn masiv, baituit si lacuit conventional.

Usile confectionate din sticla pot avea sisteme de montare in perete sau pe un eventual toc, care de asemenea poate fi metalic, realizat din inox, otel vopsit conventional sau aluminiu vopsit/eloxat. Usile pot fi dotate cu sisteme de feronerie – yala, broasca, clanta si balamale cu rulmenti de presiune; manere fabricate din inox luciu/satinat sau otel vopsit conventionat tip Ral sau Antica sau pot fi glisante, cu sisteme de ghidare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.