Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Scari
Foto

Caracterizate prin lipsa unui vang aparent, treptele Floating stairs parca plutesc in aer. Acestea pot avea ca punct de sustinere fie un vang ascuns intr-un perete fals, cu trepte in consola - tip caseta, fie o balustrada sau un perete din sticla cu rol de fixare pe pozitie, cu trepte cu capac.

Designul lor minimalist, agreat la nivel internatiol, se preteaza oricarui spatiu interior sau exterior si oricarui stil arhitectural. Floating stairs pot fi personalizate in nenumarate moduri, putand avea trepte din lemn baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata cu posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED, compozit in diferite nuante etc.

In ceea ce priveste balustrada sau mana curenta potrivita acestui tip de scari, ea ramane la alegerea fiecaruia, pentru a da un plus de valoare designului original si modern al Floating stairs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.