Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 313 vizite
Poza Scari
Foto

Granitul este un material natural, extrem de dur si rezistent care poate fi integrat cu succes in structura scarilor masive, impunatoare. Exista mai multe variante de culoare care variaza intre cenusiu deschis si nuante de albastru, rosu sau galben.

Pentru situatiile in care proprietatile granitului, ca roca naturala, nu permit utilizarea lui pentru treptele unei scari, se poate merge pe varianta treptelor de compozit. Materialul compozit este obtinut prin prelucrare, din materiale care nu se asociaza in mod natural. Acesta poate fi folosit pentru treptele scarilor, avand beneficiul unei palete extrem de largi de culori si modele dintre cele mai diferite

Scarile cu trepte din granit sau compozit pot avea, de la caz la caz, orice model de vang sau structura de rezistenta: scari cu vang central, excentric, ascuns (doar pentru treptele din compozit) sau cu doua vanguri laterale si de asemenea scari cu structura autoportanta. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, atunci cand este necesar, in conformitate cu structura scarii. Acest tip de scara poate fi personalizat foarte usor prin adaptarea nuantei granitului/compozitului la elemente esentiale pentru ideea de design care predomina in spatiul unde este amplasata scara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.