Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Scari
Foto

Varianta ideala de scara pentru cei care nu stiu ce model de structura sa aleaga dintre Floating stairs si scarile cu vang central. Vangul excentric aparent este un mod diferit de sustinere a treptelor, fiind pozitionat in alta extrema a scarilor, fata de celelalte tipuri de vanguri.

Scarile cu vang excentric pot fi adaptate in functie de designul spatiului in care sunt integrate. Astfel, ele pot avea vangul construit din diferite variante de otel, vopsit in nuante armonizate cu celelalte elemente de design interior sau exterior si pozitionat neconventional. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, in conformitate cu structura scarii. Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustradele aferente scarilor cu vang excentric, trebuie alese astfel incat sa nu se optureze perspectiva asupra vangului. Grand Design recomanda pentru aceste scari balustradele tip perete de trafor, insa varianta de protectie pentru scara ramane la latitudinea clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.