Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Scari
Foto

Reprezinta una dintre cele mai populare modele de scari, avand doua vanguri laterale, pentru sustinerea treptelor, intr-o maniera mai apropiata de stilul clasic, cu diverse forme ale structurii.

Scarile cu vanguri laterale pot avea atat o forma circulara, cat si una dreapta, din diferite variante de otel, vopsit in nuante armonizate cu celelalte elemente de design interior sau exterior. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe configuratii si dimensiuni, pentru integrarea perfecta in structura scarii. Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Pentru protectia unei astfel de scari se poate monta orice model de balustrada sau de mana curenta, reusind astfel sa cream o perspectiva unitara a spatiului aferent proiectului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.