Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Scari
Foto

Formele circulare au fost intotdeauna in topul preferintelor referitoare la scarile interioare si exterioare. Designul fluent al scarilor elicoidale ofera o perspectiva larga si extrem de ofertanta asupra spatiului in care sunt amplasate.

Marele avantaj al scarilor elicoidale este posibilitatea alegerii oricarui tip de vang, fie el central, excentric, acuns sau doua vanguri laterale. Pot avea vangul construit din diferite variante de otel, vopsit in nuante armonizate cu celelalte elemente de design interior sau exterior. Suportul de treapta poate fi confectionat in mai multe forme si dimensiuni, in conformitate cu structura scarii. Treptele pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata cu posibilitatea incorporarii unui sistem de iluminare LED, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustrada poate fi aleasa in functie de tipul de vang folosit pentru sustinerea treptelor, in diferite combinatii de inox, otel vopsit conventional tip Ral sau Antica, sticla si lemn.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.