Ghidul Serviciilor
Grand Design - Balustrade Inox, Scari Metalice, Copertine, Constanta Si Bucuresti
inapoi la firma 314 vizite
Poza Scari
Foto

Designul asemanator unei clepsidre, care urmareste axul central in mod circular, permite amplasarea scarilor spirale in spatii dintre cele mai inguste, pastrand totusi un aspect autentic si modern al casei scarii.

Scarile spirale pot avea un ax central din inox luciu/satinat sau otel vopsit conventional tip Ral sau Antica. Suportul de treapta poate fi confectionat, atunci cand modelul de scara spirala il permite, in mai multe forme si dimensiuni, in conformitate cu structura scarii. Treptele in evantai pot fi din lemn masiv baituit si lacuit in diferite nuante, sticla securizata, granit, compozit in diferite versiuni de culoare etc.

Balustradele aferente scarilor spirale, trebuie alese astfel incat sa pastreze perspectiva continuitatii structurii, sa ii ofere un plus de rafinament, atat din punct de vedere al modelului, cat si al materialelor folosite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.