Ghidul Serviciilor
Polaris Medical Recuperare Medicala Cluj
inapoi la firma 141 vizite
Poza Psihiatrie
Foto

Recuperam minti care modeleaza viitorul.

Fie ca este vorba de stari de anxietate, insomnie, atac de panica, depresie sau alte patologii, tratamentul pacientilor se adreseaza atat trupului cat si mintii, iar confortul lor psihic si implicarea intr-o multitudine de activitati placute si relaxante sunt esentiale in procesul de recuperare.

Recuperarea si reabilitarea psihica sunt acum posibile gratie abordarii pluridisciplinare, oferite de o structura medicala de exceptie, care cuprinde pe langa sectia de psihiatrie si sectii de recuperare neurologica, recuperare medicala si cardiologica, ingloband servicii complexe de psihologie, psihoterapie, logopedie, consiliere, precum si ergoterapie, fizioterapie, kinetoterapie aplicate corespunzator si sub atenta supraveghere a unui personal medical extrem de atent si de competent. Pe langa remisiunea simptomatologiei ne propunem sa obtinem si recuperarea capacitatilor individului avute inainte de debutul bolii, redandu-l astfel familiei si societatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.