Ghidul Serviciilor
Gea Denta Clinic-Clinica Dentara- Doicesti
inapoi la firma 156 vizite
Poza Consultatii dentare
Foto
Foto

Va asteptam in fiecare zi de luni pana vineri pentru consultatii stomatologice de specialitate. Aparatura moderna ne permite sa diagnosticam si sa tratam in mod rapid orice problema dentara. In cadrul tratamentelor si consultatiilor se folosesc numai produse de cea mai buna calitate, sterilizate iar in unele cazuri chiar de unica folosinta.

Ne puteti contacta si telefonic pentru a stabili impreuna o programare pentru un consult sau un tratament dentar. Daca este necesar, efectuarea unui tratament de urgenta, acesta va fi efectuat in prima dumneavoastra vizita in aceeasi sedinta cu consultatia.

Opteaza pentru a preveni inainte de a trata si vei avea astfel un zambet perfect si o dantura sanatoasa ! Obiectivul consultatiei stomatologice:

Vizitele regulare la medicul stomatolog va ajuta sa identificati din timp posbilele probleme dentare, sa le preveniti, sau sa le tratati la timp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.