Ghidul Serviciilor
Gea Denta Clinic-Clinica Dentara- Doicesti
inapoi la firma 156 vizite
Poza Implant dentar
Foto

Ce este implantul dentar ?

Implantul dentar este o piesă din titan, cel mai adesea sub forma unui şurub, care serveşte ca înlocuitor pentru rădăcina unui dinte natural lipsă.

Plasarea se face după ce locul extracţiei s-a vindecat sau imediat dupa extracţie, printr-o intervenţie chirurgicală nu foarte complicată, comparând-o ca agresivitate cu o extracţie. După un timp, necesar integrării in os, implantului i se ataşează o altă piesă metalică numită bont protetic, deasupra căruia medicul poate plasa coroana, puntea sau proteza ce va înlocui dintele sau dinţii lipsă.

Implantul dentar se face sub anestezie locala iar durerile sunt inexistente, in plus rezistenta acestuia in timp este sporita iar intretinerea se face prin periaj corect si folosirea atei dentare.

De ce sa apelati la un implant dentar ?

Cate sedinte sunt necesare pentru un implant dentar ?

Aceasta depinde de dintii dvs si de tipul de tratament care este cel mai bine adaptat cazului dvs. Pentru unele situatii se poate efectua un singur timp chirurgical, existand insa cazuri cand interventia chirurgicala se realizeaza in doua etape. Consultatia initiala, interventia chirurgicala, controlul postoperator, etapele de protezare si controlul final insumeaza aproximativ 6-8 sedinte pana la finalizarea tratamentului.

Cat costa un implant dentar ?

Aplicarea unui implant dentar este o investitie pe termen lung. Noii dinti vor creea aceeasi senzatie ca dintii naturali, ceea ce este un fapt extraordinar. Este un tratament care va va scuti de alte cheltuieli cu dintii pe viitor. Costul implantului este intre 450-850 euro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.