Ghidul Serviciilor
Gea Denta Clinic-Clinica Dentara- Doicesti
inapoi la firma 156 vizite
Poza Stomatologie pediatrica
Foto

Educatia pentru sanatatea dentara este foarte importanta inca de la varste fragede, pentru a putea prevenii problemele grave ce pot aparea pe parcurs datorita unei igiene dentare deficitare.

Clinica stomatologica pentru copii

Gea Denta Clinic isi propune sa schimbe vizita la medicul stomatolog intr-o sedinta interactiva de acomodare unde copiilor li se explica intr-un mod distractiv importanta ingrijirii dintilor si cat de important este ca acestia sa se prezinte la vizitele regulate pentru a prevenii probleme dentare.

Dupa ce am trecut de aceasta etapa copiilor vin foarte interesati la dentist, fara frica, in plus tehnologia a evoluat iar durerile in timpul tratamentului sunt inexiste.

Periajul dentar este cea mai importantă acţiune pentru sănătatea dinţi lor.  Multe paste de dinţi  pot strica multe zâmbete tinere ; ele conţin particule abrazive dure, care pot îndepărta smalţul dinţilor de lapte. Când alegeţi o pastă, să aveţi grijă să fie recomandată pentru vârsta copilului dumneavoastră (0-2 ani, 2-6 ani, 6+).

Sfaturi utile pentru parinti:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.