Ghidul Serviciilor
Skela Structures Structuri Metalice Bucuresti
inapoi la firma 161 vizite
Poza Accesorii din tabla si profile zincate
Foto
Foto

Orice structura metalica are o aparitie solida, puternica, stabila. Nimic din ce tine de aceasta aparitie, de procesul în sine, nu ar fi posibil fara aportul decisiv a ceea ce, uneori numim prin cuvântul “accesorii”.

În fapt, e vorba de detalii însa, de cele mai multe, ori acestea sunt cele care dau masura calitatii si profesionalismului executiei în orice proiect.

Slim Line este momentul absolut indispensabil punerii în proiectare si în executie a oricarei posibile lucrari. Cele ce în mod normal pot fi numite “elementele de suport secundar si de finisaj” reprezinta de fapt posibilitatea de a fi, de a exista a întregului proiect, fixând si stabilizând practic întregul complex de elemente.

Slim Line reprezinta astfel “backstage”-ul, invizibil uneori, însa care are rolul de a lega si de a pune în vizare si vizibilitate întreaga constructie.

Despre ce e vorba, de fapt?

Facem aici referire la diversele profile non-standard din tabla subtire pentru lucrari de închidere a halelor si a altor constructii, a camerelor frigorifice, precum si profile pentru socluri de luminator, casete, glafuri, profile U, coltare cu dimensiuni atipice. Ne asumam profilarea tablei de otel la o grosime de maxim 2 mm, respectiv a tablei de aluminiu la o grosime de maxim 2,5 mm, toate acestea când e vorba de lungimi de maxim 6000 mm. Mai departe, executia si livrarea se realizeaza în cel mai scurt timp posibil, tinând cont desigur de rigorile solicitarii dumneavoastra, de desen, plan, schita sau orice alta cerinta. La înregistrarea cererii, va acordam de asemenea si consilierea tehnica în personalizarea, respectiv optimizarea proiectului. Astfel, e de la sine înteles ca rezultatul nu poate fi decât solutia asteptata de dumneavoastra, iar livrarea nu va depasi niciodata 48 de ore.

 

Profilele galvanizate sunt produse pe masini de profilare continua, din otel de calitate superioara achizitionat de la furnizori consacrati. Mai departe, tehnologia ultramoderna folosita ne permite sa abordam în timp real productia de profile, rezultatul fiind unul categoric superior atât din punct de vedere calitativ, cât si într-o varietate semnificativa de tipuri si dimensiuni. Aceasta categorie include elemente de sustinere pentru pereti, acoperisuri, usi si tâmplarie, pentru toata partea de închideri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.