Ghidul Serviciilor
Skela Structures Structuri Metalice Bucuresti
inapoi la firma 161 vizite
Poza Proiectare, design arhitectural
Foto
Foto

Se refera la integrarea din punct de vedere architectural a obiectivelor business-ului în peisajul urban si industrial aferent.

Aceasta faza cuprinde urmatoarele etape:

 

PROIECTAREA DE REZISTENTA:

 

Are ca scop realizarea proiectului arhitectural în conformitate cu cele mai noi standarde de executie si constructie în conditii de reducere a consumului unitar de material. Proiectarea se realizeaza prin softuri de modelare si detaliere 3D de ultima generatie, reusind în acest fel o optimizare a consumului de material de pâna la 30% în raport cu un eventual calcul clasic. În plus, executam si lucrari pe baza proiectului dumneavoastra. Desigur, în conditii de analiza si expertiza a specialistilor nostri. Proiectul intra într-o etapa de atenta evaluare, obiectivul fiind acela de a ne asigura ca nu vom întâmpina sincope pe durata montajului în santier.

Astfel, pornind de la atuurile noastre, modelarea 3D si nivelul ridicat de prefabricare, putem sa ne asumam prevenirea întârzierilor în executie pe toata durata procesului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.