Ghidul Serviciilor
Beval Construct - Rolete Textile, Jaluzele, Pereti Antivant, Ramnicu Valcea
inapoi la firma 218 vizite
Poza Rolete
Foto

Roletele reflexive. Prin acoperirea materialului textil cu o pelicula de aluminiu se obtin rulouri interioare sau rolete reflexive, care resping nu doar lumina cat si caldura razelor solare (radiatia infrarosie).

In ultima perioada se folosesc tot mai mult roletele pentru ferestre si usi. Designerii de interior le prefera in locul jaluzelelor datorita multiplelor posibilitati de decorare. Societatea noastra are experienta in productia de rolete. Va putem oferi o gama diversa de rolete din materiale diverse si intr-o gama larga de culori. Pentru a oferi un aspect deosebit incaperilor dumenavoastra dar si pentru a impiedica patrunderea razelor solare sau privirilor indiscrete, societatea noastra va recomanda sa apelati la rolete. Acestea sunt deosebit de eficiente si odata montate vor crea o ambianta deosebita. Societatea noastra va ofera o gama larga de modele si culori rolete.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.