Ghidul Serviciilor
Beval Construct - Rolete Textile, Jaluzele, Pereti Antivant, Ramnicu Valcea
inapoi la firma 218 vizite
Poza Rolete
Foto

Roletele pot fi textile sau cauciucate si au rolul de a filtra razele soarelui, lasand sa patrunda o lumina placuta in interior. In ultima perioada se folosesc tot mai mult roletele pentru ferestre si usi.

Designerii de interior le prefera in locul jaluzelelor datorita multiplelor posibilitati de decorare. Societatea noastra are experienta in productia de rolete. Va putem oferi o gama diversa de rolete din materiale diverse si intr-o gama larga de culori. Roletele textile zi/ noapte creaza in orice locuinta o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei. Se poate opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile. Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita. Pentru umbrirea completa sunt disponibile stofe opace care nu permit trecerea luminii. Toate stofele folosite pentru motarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.