Ghidul Serviciilor
Beval Construct - Rolete Textile, Jaluzele, Pereti Antivant, Ramnicu Valcea
inapoi la firma 216 vizite
Poza Usi garaj
Foto
Foto

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din sectiuni orizontale, care culiseaza in profile de ghidare. Un model special de usa de garaj sectionala este PRAKTIK cu inchidere intr-o parte care permite deschiderea partiala a garajului.

Usile de garaj de tip rulou dobandesc tot mai multa popularitate in randul clientilor. Acest model de usa a fost proiectat si construit in asa fel incat sa nu ocupe nici cea mai mica suprafata in interiorul garajului. Usile de garaj de tip rulou se actioneaza doar electric si sunt construite in versiunea cu sau fara boxa rulou.

Pentru o utilizare confortabila, livram un sortiment vast de accesorii si componente. Usile de garaje se produc atat in dimensiuni normale cat si atipice. Toate componentele sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza o functionare indelungata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.