Ghidul Serviciilor
Ascensor Advertising Montaje, Modernizari, Intretinere, Reparatii Lifturi Bistrita
inapoi la firma 169 vizite
Poza Ascensoare auto
Foto

Sunt soluția ideală pentru problema creării unor noi locuri de parcare în zonele aglomerate care nu au astfel de opțiuni.

Instalarea ascensorului auto de parcare hidraulic asigură parcarea a două sau patru vehicule în spații care au fost destinate pentru unul sau două autovehicule.

Ascensorul auto este recomandat pentru clădirile unde există o nevoie de transport pe verticală al vehiculelor între două sau mai multe niveluri unde construirea unei rampe de ciment nu este posibilă.

Caracteristici și avantaje ale sistemelor de parcare: Fiecare caz este studiat și proiectat în mod special de către departamentul de inginerie Instalare ușoară și rapidă Certificare completă și marcajul CE Garanție și calitate.

Modelul recomandat: Viteza de ridicare: 0.31 m / sec Pachet hidraulic: KLEEMANN T-600 Cabina lift: DKP model de DIABAR oțel Dimensiuni ușă etaj: 2300h x 3000w mm. Panou de control: PROKONT-WEBER, Wemin micro procesor Soft de instalare: LAPP KABEL sau DRAKA Butoane de comandă cabină: buton micro tactil Butoane de comandă etaj: buton micro tactil Control de urgență: 12 V.emergency și pompă de mână.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.