Ghidul Serviciilor
Ascensor Advertising Montaje, Modernizari, Intretinere, Reparatii Lifturi Bistrita
inapoi la firma 169 vizite
Poza Ascensoare electrice persoane
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ascensoare electrice fară camera mașinii –  MRL

Ascensoarele din aceasta gamă folosesc tehnologii de ultimă generație, componentele sunt amplasate în puțul ascensorului iar panoul de comandă pe tocul ușii de la ultimul nivel.

Considerată o tehnologie revoluționară, când a fost introdusă pentru prima dată, tehnologia lifturilor fără camera mașini a înlocuit practic liftul tradițional, care a dominat piața mai mult de o jumătate de secol. În 2011, au fost introduse modelele fără angrenaj care elimină nevoia unui spațiu separat față de panoul de control al liftul, care să permită tuturor echipamentelor liftului, să fie introduse în canalul de ridicare (puțul liftului), astfel s-a creat un model de ascensor fără camera mașinii.

Avantajele acestei tehnologii oferă arhitecților libertatea de a folosi spațiul suplimentar pentru proiectarea de apartamente sau birouri. Acestă metodă permite dezvoltatorilor și proprietarilor să gestioneze mai economic construcția, precum și să beneficieze de costuri mai mici. O cameră de ascensor necesită un sistem complex de lumini, sisteme de protecție împotriva incendiilor și echipamente HVAC. Prin eliminarea camerei se reduc costurile de construcție, de timp, de materiale și probleme de coordonare pe șantier.

O problemă care afectează sustenabilitatea unui lift va fi întotdeauna eficacitatea programului de întreținere. ASCENSOR Advertising oferă un sistem complex de întreținere cu acces on-line la informațiile importante despre sistemul liftului și posibilitatea de a plasa și urmări apelurile de service non-stop. Cu un apel telefonic, tehnicienii pot schimba de la distanță funcțiile liftului, cum ar fi mutarea, blocarea sau limitarea liftului, facilități ce pot îmbunătăți funcționalitatea, creșterea securității și îmbunătățirea confortului pasagerilor.

În alegerea tipului de ascensor necesar pentru clădirea construită beneficiați de tot sprijinul nostru atât pentru partea de proiectare cât și pentru partea de consultanță necesară înaintea montajului.

Ascensoare electrice cu camera mașinii Acest tip de ascensor este destinat clădirilor prevăzute din proiectare cu camera mașinii.

cursa maximă : 105 m; viteza: 1 – 2.6 m/s; sarcina: 160 – 2000 kg ( 2 – 26 pers.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.