Ghidul Serviciilor
Ascensor Advertising Montaje, Modernizari, Intretinere, Reparatii Lifturi Bistrita
inapoi la firma 169 vizite
Poza Ascensoare hidraulice de marfa
Foto

Lifturile de marfă sau lifturile de transport marfă, așa cum le spune și numele sunt ascensoare destinate transportului de mărfuri. Un lift de marfă nu este la fel de flexibil ca și o platformă foarfecă sau un stivuitor, diferența o face greutatea mult mai mare pe care o poate ridica.

Ascensorul pentru mărfuri este vital pentru buna funcționare a oricărui depozit, magazin mare sau a unei fabrici. Transportul mărfurilor depozitate la etajele superioare sunt mai ușor de transportat cu acest tip de lift care permite transportul materialelor cu sarcini de până la 2000 kg, cu o viteza de 0,15 m/s, cursa maximă de 11.5 m.

În mod similar, în fabrici, cantități mari de marfă pot fi mutate între etaje și nivelurile fabricii atunci când se utilizează un lift de marfă. Ar fi nevoie de o mulțime de oameni,de timp și de efort pentru a muta produsele.

Există de asemenea și alte probleme care trebuie luate în cadrul achiziției unui lift de marfă. Unul dintre acestea ar fi dimensiunea bunurilor care urmează a fi transportate. Acest lucru se stabilește încă din faza de proiectare pentru ca marfa transportată ulterior să poată fii încărcată în ascensor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.