Ghidul Serviciilor
Ascensor Advertising Montaje, Modernizari, Intretinere, Reparatii Lifturi Bistrita
inapoi la firma 169 vizite
Poza Ascensoare restaurante
Foto
Foto

Sunt ascensoare cu acționare electrică destinate transportului de marfă de greutate mică (mâncare – bucatării, prosoape/cearceafuri – hoteluri, scrisori/colete – poșta, medicamente – farmacii etc.). Capacitatea de transport a acestor ascensoare începe de la 5 kg și poate ajunge până la 250 kg.

Ori de câte ori produsele alimentare trebuie să fie transportate între etaje, gama de lifturi BKG este personalizată și oferă soluția ideală. Fiecare BKG este adaptat pentru a satisface cele mai exigente cerințe.

Toate lifturile BKG se comercializează cu uși verticale bi-despărțite cu structură proprie de oțel galvanizat și sunt construite pentru o specificație standard. Capacitatea, cursa, viteza, numărul de opriri, dimensiunea cabinei, tipul de intrare, finisajele, etc, toate pot fi variate și se pot personaliza pentru a se potrivi cu cerințelele clientului.

Pentru a satisface cerințele de igienă, rafturile din oțel inoxidabil și podelele sunt furnizate ca opțiune standard. Alte finisaje de suprafață din oțel inoxidabil sunt opționale.

În cazul transportului produselor alimentare cu cerințe mai riguroase există un ascensor mai special fără sudură, care are un grad de igienă ridicat. Ușile automate sunt, de asemenea, disponibile pentru a accelera procesul de încărcare și descărcare. Împărțirea în două compartimente și încălzirea lor sunt opționale.

Există și modele speciale cu lanț de transmisie ce sunt destinate pentru a eficientiza la maxim transportul pe verticală. De asemenea, se folosesc și pentru clădiri unde înălțimea este o problemă, unitatea centrală fiind amplasată în partea de jos.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.