Ghidul Serviciilor
Ascensor Advertising Montaje, Modernizari, Intretinere, Reparatii Lifturi Bistrita
inapoi la firma 169 vizite
Poza Platforme persoane cu handicap
Foto
Foto
Foto

Lifturi de platformă sunt, în esență, un sistem hidraulic cu platforme deschise, care pot fi utilizate de către persoane în scaune cu rotile sau cu probleme de mobilitate.

Atunci când există doar câteva scări pentru a intra într-o clădire și instalarea unui ascensor ar fi inutilă, platforma poate permite rapid ridicarea la următorul etaj.

Sunt diferite tipuri de platfome care se adaptează specificului ficărui client, decizia de achiziție se face după o analiză detaliată nevoilor.

Foarte asemănătoare cu platformele verticale ascensoare, acestea permit pasagerilor să se miște rapid prin pardoseală pentru un acces facil, ele pot fi atașate pe lângă pereții casei și sunt mai puțin accesibili decât un lift de pasageri.

De asemenea poate fi utilizat în spații publice, ele pot fi de mare ajutor pentru o persoană cu handicap și a-i oferi pe deplin independența în propria casă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.