Ghidul Serviciilor
Ascensor Advertising Montaje, Modernizari, Intretinere, Reparatii Lifturi Bistrita
inapoi la firma 169 vizite
Poza Scari rulante
Foto
Foto

Ceva care a devenit în mod bizar, foarte ” la modă ” în urmă cu câțiva ani, aceste lifturi scări pot face o diferenta reală, atât într-o afacere cât și într-o casă.

Dacă nu este posibilă urcarea scărilor, sau pur și simplu se dorește o creștere a conforului , un ascensor scări poate lua durerea și suferința din această activitate simplă de zi cu zi, deplasarea de jos în sus cu o relativă ușurință.

Există multe tipuri diferite pentru a se potrivi nevoilor diferite și într-adevăr diferite scări, pe care le-ar putea avea, mai multe informații pot fi găsite pe pagina de produse în secțiunea platfome de tip scaun.

Sunt destinate pentru : Functionare: 12 – 16 ore zilnic Capacitate de transport: pana la 11700 pasageri/ora Inclinatie: 300 /350 Latime Palet [mm]: 600/ 800/ 1000. Design Balustrada: Geam Vertical de siguranta (geam securizat 10 mm). Inaltime 1000 mm Viteza [m/sec]: 0.5 Distanta pe verticala [m]: 2 – 7,5 Alimentare: CA, 3 faze, 50 – 60 Hz

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.