Ghidul Serviciilor
Bras - Ferestre Si Usi Cu Geam Termopan, Piatra Neamt
inapoi la firma 132 vizite
Poza BRAS - detalii firma
Foto

Cauti un partener de incredere?

Bun venit pe site-ul BRAS.

Trasatura definitorie a unui partener de incredere este comunicarea clara si transparenta cu clientii sai. Pe site-ul nostru vei gasi toate informatiile necesare pentru a face cea mai buna alegere posibila.

BRAS ofera, alaturi de partenerii sai, solutii eficiente din punct de vedere financiar, fara a compromite standardele calitative europene.

Toate produsele noastre vin insotite de certificate de garantie. Garantia minima oferita pentru productie si montaj este de 5 ani.

In conditiile unei utilizari si intretineri potrivite, durata estimata de viata a solutiilor noastre este de 25 de ani.

BRAS - de incredere.

Pentru a va oferi ferestre si usi la cel mai bun raport calitate-pret am ales profilele VEKA . Abordarea lipsita de compromisuri face din VEKA solutia ideala pentru realizarea unor ferestre si usi la cel mai inalt standard calitativ. VEKA este unicul producator din lume ce produce exclusiv profile din clasa A. Avantajele acestui standard de calitate sunt multiple:

     -pereti exteriori de minim 3 mm (standard clasa A).

     -rezistenta ridicata la deformare, cu pana la 15% mai mare decat profilele de clasa B.

     -armatura rectangulara de 1.5 mm. pe toc. Armarea se face pe toate cele 4 laturi; practic se elimina riscul deformarii tocului atat in plan orizontal cat si vertical.

Partenerul nostru pentru feronerie este MACO. Compania ofera cele mai inovatoare si fiabile solutii de inchidere / deschidere a ferestrelor; toate acestea fara a pierde din vedere raportul calitate-pret.

Pentru a complementa calitativ produsele VEKA si MACO, am ales o solutie de sudura a profilelor PVC in 4 puncte. In esenta sudura simultana in cele 4 colturi ale ferestrei elimina complet torsionarea acestora.

  Principalele profile pe care le oferim.SOFTLINE 70AD

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare.

SOFTLINE 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. SOFTLINE 82 este cel mai eficient profil din punct de vedere al raportului calitate-pret. 

ALPHALINE 90

ALPHALINE 90 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 90mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 6 camere de izolare. Acest profil a fost creat pentru a obtine coeficienti extrem de ridicati in izolare termica si fonica.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.