Ghidul Serviciilor
Bras - Ferestre Si Usi Cu Geam Termopan, Piatra Neamt
inapoi la firma 134 vizite
Poza Tehnica de umbrire
Foto

Sistemul de rulouri aplicate este destinat utilizarii la cladirile existente. Covorul de lamele este rulat si se afla intr-o caseta din aluminiu ce se monteaza pe perete sau pe tamplărie. De cele mai multe ori, aceasta caseta are si un rol decorativ. Rulourile aplicate ofera o metoda organica de reglare a temperaturii in locuinta dumneavoastra si implicit o reducere substantiala a costurilor energetice.

 

Specificatii tehnice.

Exista posibilitatea implementarii unor solutii de securitate in rulourile aplicate. Acestea implica ranfonsarea cadrului si a lamelelor. Ruloul se inchide din interior, prin intermediul unui sistem automat sau actionat manual.

Majoritatea rulourilor aplicate au incorporata o plasa anti-insecte. Aceasta este actionata separat si aste ascunsa in caseta de aluminiu in care este si ruloul propriu-zis. Prima lamela devine in acest caz latura de jos a plasei de insecte si in acelasi timp modul de actionare pentru aceasta.

Constructiv, lamelele din Aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica. Pe langa proprietatile de izolare termica, rulourile aplicate ofera un beneficiu aditional, protectia sonora. Astfel puteti reduce nivelul zgomotului din incapere cu pana la 7dB.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.