Ghidul Serviciilor
Bras - Ferestre Si Usi Cu Geam Termopan, Piatra Neamt
inapoi la firma 132 vizite
Poza Usi
Foto
Foto

Destinat in principal spatiilor vitrate foarte mari, usile armonice ofera un caracter minimalist si ergonomic. Se obtine astfel o deschidere totala, neobturata de elemente fixe si un acces facil in incinta.

In functie de dimensiunile golului de usa, se pot realiza usi armonice cu 2, 3 sau mai multe foi de usa. Feroneria speciala permite strangerea usilor armonice intr-o directie sau in ambele.

Intalnim frecvent acest model de usi la restaurantele din marile aglomerari urbane. Practic acestea devin terase pe timpul verii.

 

    Specificatii tehnice.

Desi poate parea contraintuitiv, usile armonice ofera o excelenta eficienta energetica. Etanseitatea ansamblului se realizeaza prin garnituri dispuse pe tot conturul usii. Valorile reduse ale coeficientilor de transfer termic sunt date de cele 6 camere de izolare din profilele PVC folosite.

Puteti opta pentru modele diferite de sticla (clara, mata sau reflexiva) cat si paneluri simple sau ornamentale, astfel usile armonice pot complementa personalitatea imobilului din care fac parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.