Ghidul Serviciilor
Eastshop
inapoi la firma 112 vizite
Poza Aer conditionat Locuinte/Birouri
Foto

Aer conditionat Inventor - 9000 btu - L2VI09 / L2VO09 Life Inverter

Clasă Energetică A+++* Cu cat aparatul dvs este clasificat ca fiind mai performant din punct de vedere al eficientei cu atat economisiti mai multa energie electrica. (* Clasa energetica se refera la modul de incalzire pentru Zona Calda cum ar fi Grecia.)

Functia Sleep Setați functia Sleep si unitatea va ajusta temperatura camerei pe timpul noptii pentru a permite un somn linistit in timp ce economiseste energie electrica! Este o solutie ideala pentru dormitorul tuturor.

Mod Auto Seteaza automat aparatul in Modul de Incalzire, Racire sau Dezumidificare oferind o temperatura ideala in camera facand lucrurile mai usoare pentru dvs.

Functia Blow/X-fan Se elimina umezeala nedorita din unitatea interioara in timpul modului de racire. Dupa oprirea aparatului de de aer conditionat, ventilatorul de la unitatea interioara va continua sa functioneze pentru un timp pentru a usca unitatea interioara.

Functia Hot Start Cu ajutorul acestei functii aparatul va sufla aer numai cand vaporizatorul de la unitatea interioara a atins temperatura ideala. Nu veti mai simti aer rece de acum incolo!

Functie de memorare a pozitiei flapsurilor De fiecare data cand porniti aparatul de aer conditionat, functia de memorare va pozitiona flapsurile unitatii interioare in aceeași pozitie ca la functionarea precedenta.

Functia Auto Restart Dupa o intrerupere a energiei electrice, aparatul va reporni in mod automat cu setarile de la functionarea precedenta.

Pret: 1499 Lei

Montaj: 349 Lei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.