Ghidul Serviciilor
Start Serv Bucuresti - Reparatii Frigidere,masini De Spalat
inapoi la firma 169 vizite
Poza Reparatii frigidere
Foto

Va oferim  servicii  de calitate pentru reparatii frigidere clasice si no frost, congelatoare si  combine, vitrine, camere, lazi frigorifice.

Lucrarile de reparatii frigidere, atat modelele clasice cat si cele de tip no-frost sunt executate de tehnicieni calificati cu materiale si utilaje profesionale. Specialistii nostri beneficiaza de  experienta si de  practica profesionala de o inalta clasa, dobandite in decursul anilor.

Colaborarile anterioare cat si cele actuale, recomanda serviciile de reparatii frigidere  asigurate de catre firma noastra.

Dupa efectuarea reparatiei unui frigider oferim garantie de minim 12 luni. Pentru piesele inlocuite in urma reparatiei garantia oferita de producator este de 2 ani.

Defectiunile care pot aparea la frigidere in marea lor majoritate sunt electrice si au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, arderi, blocari, impuscari a circuitului electric, dar pot fi si de fabricatie sau o reparatie de frigider neprofesionista, in urma folosirii unor a unor materiale sau piese de slaba calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.