Ghidul Serviciilor
Alcrio Service Reparatii Ascensoare / Lifturi-Satumare.ro
inapoi la firma 213 vizite
Poza Servicii R.S.V.T.I.
Foto

Conform prescripţiilor ISCIR în vigoare orice deţinător de instalaţii de ridicat sau sub presiune aflate sub incidenţa ISCIR au obligaţia să beneficieze de operator responsabil cu supravegherea şi verificarea tehnică a instalaţiilor (R.S.V.T.I.).

Rolul operatorului R.S.V.T.I. este de a monitoriza toate instalaţiilor/utilajelor/mijloacelor de ridicare care funcţionează sub incidenţa ISCIR, cât şi a instrui anual personalul de deservire aferent acestor intslaţii. Exemple de instalaţii sunt: ascensoarele, elevatoare auto, trotuare şi scări rulante, platforme, macarale, cazane sub presiune, compresoare, stivuitoare etc..

Activitatea operatorului R.S.V.T.I. este foarte importanta din punct de vedere al siguranţei personalului şi a instalaţiilor care sunt sub incidenţa ISCIR.

Societatea noastră are încheiate contracte ferme de RSVTI pentru diferite tipuri de instalaţii cu peste 30 de deţinători.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.