Ghidul Serviciilor
Axal Group - Mutari Si Relocari Locuinte Si Birouri, Constanta
inapoi la firma 191 vizite
Poza Asistenta rutiera Non Stop
Foto

Suntem siguri ca oricare ar fi  problema pe care o intampinati echipa Axal Group va gasi o solutie potrivita  in cel mai scurt timp posibil, cu maxim profesionalism si promptitudine.

Nu va faceti griji. Serviciul nostru de Asistenta rutiera non-stop  si  Depanare auto va sta la dispozitie 24 ore din 24 ,7 zile din 7 . Vom trimite o echipa specializata imediat la locul indicat de dumneavoastra pentru a rezolva problema si  pentru a va continua calatoria linistit.

Fie ca ai defectiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri taiate, pana dubla, lipsa curent sau baterie slaba, Axal Group vine cu solutii în cel mai scurt timp.

Echipa Axal sta la dispozitia soferilor care întâmpina dificultati pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistenta prin telefon, depozitare sau alte servicii aditionale. Serviciul de asistenta rutiera este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7.

Am pregatit un pachet complex de servicii standard de calitate, ce vin în ajutorul soferilor în situatii delicate.

Telefoanele la care ne puteti contacta sunt:- 0769-606 194- 0756-751 886

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.