Ghidul Serviciilor
Axal Group - Mutari Si Relocari Locuinte Si Birouri, Constanta
inapoi la firma 191 vizite
Poza Mutari Constanta
Foto

Oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate in domeniul transportului rutier si a relocarilor, rezidentiale dar si comerciale.

Mutari Constanta / Transport Relocari Constanta

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri un serviciu excelent de mutari  -  transport relocari ,  la standarde ridicate, bazat pe experienta, profesionalism si siguranta, cautand mereu sa crestem eficienta serviciilor de transport oferite.

Efectuam mutari in Constanta la preturi avantajoase cu personal specializat. Grija dumneavoastra este sa ne contactati, de restul ne ocupam noi. Pentru oferta de pret sau contact click aici

Asiguram cel mai bun raport calitate/pret pentru transport rutier si relocari:

Servicii complete de relocare, mutare si transport in judetul Constanta si in tara pentru persoane fizice si juridice.

Firma dispune de personal calificat, dotari superioare si asistenta tehnica in consilierea intregului proces de relocare, mutare si transport.

Criteriile care motiveaza alegerea acestei firme sunt:

Calitatea lucrarilor executate Calitatea lucrarilor executate deriva din pregatirea si experienta personalului in activitatea de relocare, mutare si transport

Scurtarea timpului aferent activitatii de relocare, mutare si transport Scurtarea timpului aferent activitatii de relocare, mutare si transport este posibil datorita unei riguroase planificari si consiliere realizate de personalul companiei impreuna cu clientul. Utilizarea corespunzatoare a mijloacelor fixe si mobile din dotare fac ca timpul alocat procesului de relocare, mutare si transport sa se diminueze in favoarea clientului.

Diversitatea obiectelor de relocat, mutat si transportat Gama obiectelor de relocat, mutat si transportat este dintre cele mai variate cuprinzand de la obiecte casnice de mare valoare pana la case de bani, birouri, echipamente IT, piane, sau eliberarea spatiilor de lucruri nefolositoare.

Asigurarea pe timpul transportului Deoarece ne respectam clientii , toate bunurile transportate de Axal Group sunt asigurate.

Depozitare pe perioade nedeterminate Depozitarea se face in conditii de siguranta si climat corespunzator, pe perioade nedeterminate functie de dorinta clientului.

Preturi avantajoase Preturi avantajoase pentru client survin datorita unui sistem de evaluare corecta a bunurilor ce urmeaza a fi relocate, mutate transportate sau depozitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.