Ghidul Serviciilor
Next Garden Invest Amenajari Gradini, Spatii Verzi Prahova
inapoi la firma 201 vizite
Poza Iazuri, cascade, cursuri de apa
Foto
Foto
Foto

Apa a inceput sa fie un element din ce in ce mai solicitat in cadrul amenajarilor peisagistice datorita efectului placut, relaxant, armonios. Intotdeauna, apa a semnificat putere. Daca ne gandim la majoritatea capitalelor, vom realiza ca amplasarea acestora s-a facut langa apa, fie sunt parcurse de rauri, fluvii. De asemenea, putem face referire la cererea ridicata a caselor construite in apropierea oceanelor, marilor, lacurilor, chiar daca pretul acestora este considerabil.

Daca doriti sa va bucurati de efectele benefice ale apei in gradina dumneavoastra, luand in considerare arhitectura casei si dimensiunile gradinii, putem construi iazuri, cascade si cursuri de apa.

Constructia propriu-zisa va avea la baza redarea unui mediu cat mai natural, prin alegerea locului de amplasament optim, prin flolosirea foliei impermeabile (apa va recircula, iar singurele pierderi vor avea drept cauza evaporarea), care va fi mascata de piatra naturala. Pompa de recirculare, spoturile acvatice si instalatia cu efect de ceata vor intensifica impactul vizual atat ziua cat si noaptea.

De asemenea, plantele specifice ce vor fi plantate in jurul si intre pietrele/stancile iazurilor, cascadelor, cursurilor de apa vor impresiona prin armonia perfecta si contrast cromatic, iar totul va parea ca rupt dintr-un cadru natural.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.